Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Koho to překvapuje, Kubice byly vždycky ústředním členem mafie

0 0
možnosti
DH

Mně se líbí jak se odesáci chlubí tím, že prý za ně začala policie a státní zastupetelství konečně vyšetřovat korupční kauzy. Jen sklerotik si nemůže pamatovat, že nebýt těch vysmívaných VV, tak by to nebylo. To VV trvaly na odvolání Vesecké a Langrova pol. prezidenta, Nečas byl silně proti, ale tak se bál pádu vlády, že nakonec na to VV kývnul. Nebo si myslíte, že kdyby tam zůstaly tyto dvě žáby na prameni Vesecká a Martinů, že by se něco dnes vyšetřovalo? Za to je třeba VV poděkovat.

8 1
možnosti
SN

:-)  Darjo, vidíme to stejně !  Na rozdíl od diskutérů máte dobou paměť !  R^VR^

2 0
možnosti
SN

:-)   Pánové, nechci být jediný, který s Vámi nesouhlasí, ale buď máte krátkou paměť, nebo podléháte jakémusi stádovému pudu. Vyčítat Johnovi práci za totáče, tak to je mimo mísu. Vy jste jistě všichni byli disidenti a rozkládali jste systém zevnitř. A nebo jste normálně pracovali, pak jste kolaboranti, protože jste pomáhali udržet režim při životě. Kdyby p. John neudělal nic jiného, než že tam prosadil Lessyho, stačilo by to. Bohužel, dyž se vyjelo po zpívající pěnici, tak mu zavolal Kalousek a slíbil, že ho svlékne z uniformy. Tak se také za pomoci GIBSu stalo. Vzpomenu ještě jeden kladný čin: Poradil Michálkovi, ať si Drobila nahraje. Super!  Jednalo o o ulití 3,5 mlrd. za pražskou čističku. Knetig neobviněn, z Drobila se stal hlavní ideolog ODS. Pánové, máte krátkou paměť !   !!!!!!

6 0
možnosti
VH

Ozvu se jen za sebe. Nic jsem ve svém příspěvku panu Johnvi nevyčítal. Jen jsem konstatoval, že díky ochraně tehdejších kmotrů mohl psát tak, jak psal. Protože kmotři takto chránili nemnohé, zdáli se ti chránění (a mohoucí napsat o něco víc) jako výborní. Zdáli se!!  Nic jiného jsem nenapsal.

   PS: Také vekslák musel být kmotry chráněn, stejně jako pasák. Ani jim to nevyčítám.

0 0
možnosti
VH

Ach jo. Nejlépe vám bylo před čtvrtstoletím, pod ochrannou rukou kmotrů (tehdy se říkalo soudruhů). Protože jste byl jedním z mála, jevil jste se jako vynikající novinář. Tehdy. A ještě pár let po revoluci (než jsme pochopili).

   V současnosti bych měl chuť poznamenat, že vám měkne mozek. Jen si nejsem jistý, zda by odpovídal nedokonavý vid.

4 6
možnosti
Foto

Tak vám nevím pane, ale z nějakých důvodů vám už nevěřím ani slovo. Nevíte proč?:-)

9 4
možnosti
Foto

Protože je jedním z nich.!!!!!!

4 2
možnosti
OK

Jo, a opravte si tam gramatické chyby. Začal bych třeba lobbyistou.

0 1
možnosti
OK

Kdybych chtěl být jen jízlivý, tak vás odbydu pouze slovy, že jste si chtěl zajistit finanční závazek i v případě nezvolení do EU parlamentu, neboť si nejsem jist, zda by se na vás někdo z těch, o nichž tu píšete (na rozdíl od serveru lidovky.cz) s jistotou jako o gaunerech, nechtěl případně obrátit s žalobou na ochranu osobnosti.

Na druhou stranu mi nečiní potíž připustit, že třeba takový pan Kubice skutečně má máslo na hlavě. Ačkoliv se nemohu zbavit dojmu, že vaše závěry jsou tak okatě jasné, easy a vás vyzdvihující, že s přihlédnutím k nedostatku sebereflexe a ve spojení s průšvihem v podobě vaší ministerské funkce (i kdybych nakrásně uznal, že Lessy byla dobrá volba) vás v očích mnohých, moje nevyjímaje, musí činiti nedůvěryhodným, nehodným postu euro- ani jiného poslance.

6 2
možnosti
JM

no zapadá to do sebe pěkně...

1 0
možnosti
OV

O60t51o 38V91o43d69i33č67k11a

21. 5. 2014 14:35

je úžasné, jak o morálce káže poskok Víta Bárty...

6 3
možnosti
OK

Poskok, nebo maskot?

0 0
možnosti
Foto

...a bude to stačit, ptám se...?

1 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7928x
Český publicista, moderátor, spisovatel, scenárista a čestný předseda strany Věci veřejné. Kandiduji do Bruselu proto, abych zastavil eurotunely - zvláště pak překotné přijetí eura. Sledujte: www.facebook.com/radekjohn.cz

Seznam rubrik