Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kdo jednou zaprodával, zaprodá zas. A pan Sobotka je tento typ lidí. Jsem ráda, že John kandiduje do EP a doufám, že se tam i dostane, aby mohl lidi typu Sobotka kontrolovat, popřípadě proti nim bojovat.

0 0
možnosti
Foto

Sobotka je pěkně prolhaný smrad. Zaprodal nás EU a nyní chce dále parazitovat na ČR... pryč s ním!

1 0
možnosti

Ochota socialistů je zřejmá. Nedělat dluhy je správné, ale obávám se, že jsme již překročili Rubikon. Na splacení současného dluhu nikdy nebudeme mít. Daně již zvyšovat nelze, jinak se to tady zhroutí. Vyrovnané rozpočty vyžadují silné restrikce, redukci byrokracie, optimalizaci sociálních programů, zpřehlednění a zrušení mnohých zákonných norem. Vědí to obyčejní lidé, bylo by divné kdyby to nevěděli politici. Takto bude mít Sobotka berličku a výmluvu na EU, on to nechtěl, ale musil. Zachovejte nám, socialistům, přízeň v příštích volbách.

1 0
možnosti
Foto

J93a70k51u32b 49J81a96h74l

23. 3. 2014 22:10

Sobotka nás zaprodal Evropský Unii. Proto musela padnout minulá vláda, proto musel být odstraněn Hašek, proto všechny ty mediální podvody... JOHN do EU parlamentu ! Ať se spojí s Faragem a dalšíma !V

1 0
možnosti

P92a51v87e36l 96N76o51v41á30k

23. 3. 2014 17:58

Přeji Dobrý den i já jsem toho názoru,že každý úkon,který povede k oddlužení je dobrý,ať se k němu dopracujeme jakkoliv.Německo si možná dělá co chce,ale vše financuje a my jako stát zatím pouze dostáváme...

1 0
možnosti

Cesta vedená dobrými úmysly vede do pekla!!! Bude-li někdo cizí, pardon naši přátelé či soudruzi z EU rozhodovat o našem rozpočtu, kde máme zaručeno, že si neřeknou o mnohem větší příspěvek do samotné EU? Proč by jinak chtěli ovládat cizí peníze? Cui bono??

1 1
možnosti
Foto

To je třeba ohlídat. I samotný aparát EU něco sežere...prostě EU má co dělat, ale Čechy s oddlužováním (ať už v rámci fiskálního paktu nebo mimo něj).

1 0
možnosti

J23a66n 70Z39e10m62a29n

23. 3. 2014 15:06

Musel jsem se dnes pousmát nad tímto seznamem:

https://pbs.twimg.com/media/BjLWc0bCcAAuwx5.jpg

Zvlášť absurdní mi přišly ony severské státy 100% závislé na ruském plynu a zároveň podporující ony nejasné sankce proti němu.

Není EU jako celek nakonec schopna způsobit svou nezodpovědnou politikou další hospodářské katastrofy - třeba cestou onoho nevěrohodného sankcionování cizí velmoci (zřejmě za to, že hájila své vcelku legitimní strategické zájmy a mimochodem právě nejspíš zabránila občanské válce na Ukrajině) - a nakonec by ještě pomocí onoho fiskálního paktu potom vymáhala sankce na svých členech, které by svými výmysly, v odvetu za neúspěšnost své vlastní politiky, dostala do problémů?

3 0
možnosti
Foto

No, zajímavá úvaha...skutečně doufám, že dojde k hlubším jednání v rámci EU, než jsou tyto sankce. V restrukturalizaci EU trochu sázím na EU poslance Pavla Poce...ale to bude otázka až v dalším období po volbách. VOLBY DO EU VNÍMÁM JAKO JEDNO Z KLÍČOVÝCH TÉMAT PRO OBYČEJNÉHO OBČANA V SOUČASNÝCH MĚSÍCÍCH.

3 0
možnosti
Foto

Pokud nás fiskální pakt bude tlačit k vyrovnanému státnímu rozpočtu, tak je pro nás vlastně pozitivní, že?

V čem, konkrétně, ztratíme fiskální suverenitu?

2 1
možnosti

Nebudeme si moci suverénně vršit dluhy...

0 1
možnosti
Foto

Pane Johne a mám ještě jeden zásadní dotaz: Jak vnímáte ekonomickou krizi? Jako něco přechodného? Zúčastnila jsem se loni v Jižním Tyrolsku řady konferencí (mám tam známého), mimo jiné i mezinárodní konference o globalizaci. Hovořilo se o různých tématech. Rozhodně o trendu podpory rodiny, glogklalizaci, vývoji člověka na procovišti, důležitosti spokojenosti, duchovního rozvoje...inspirace chudšími, ale šťastnými státy...Ptala jsem se na ekonomickou krizi několika pro mě těch nejzajímavějších ekonomů v kuloárech: Na to, že to nevnímám jako něco přechodného, protože planete Země neroste a tak ještě můžeme vyvážet do Indie, Afriky, Ruska,atd...ale i to jednoho dne skončí. I současné napětí mezi západem a východem...Odpověď ode všech byla stejná: "Ano, spadne to. Jen nevíme kdy a jak. Možnosti jsou jen tyto: dále se nezadlužovat, zastavit nekryté peníze a zároveň převádět lidi na jiné hodnoty, aby až to nastane, nebyl to pro ně šok. Proto o tom nelze otevřeně hovořit, je fáze přípravy." Vlastně sdílím stejný pohled a to i moje široké okolí. Dokonce mladí si už moc nechtějí šetřit na důchod ne z pohodlnosti, ale proto že nevěří, že nějaké peníze tohoto typu, natož důchody budou alespoň na 70% existovat. Jak to vnímáte Vy? Jak vnímáte ekonomickou krizi a cestu z ní?

1 0
možnosti
Foto

Pane Johne, doufám, že čtete komentáře a že na ně odpovídáte. Mám tedy dotaz: Jakou benevolenci má např. Německo? Prosím o sdílení dokumentů k tomuto (odkaz na internetu). To je pro mě zásadní věc. Jinak bych totiž byla pro to, aby Evropa přispoupila ke splácení dluhů. Nechtěla bych své děti a vnuky stavět do situace, kdy zaměstnanost bude ještě menší a dluhy ještě větší. A druhá moje otázka zní: Jak se může Evropa oddělit od koloběhu peněz, kdy dolary jsou fiktivně tisknuté? Mám pocit, že nijak, ale přesto, jaké je v tomto pozitivní řešení? Mám totiž pocit, že je za pět minut dvanáct v rámci Evropy (na jednoho občana je dluh cca 120 000Kč v Čechách podle údajů, které mám)...Děkuji předem za informace a inspirace.

2 0
možnosti

Paní Kulhavá, státní dluh=1 670 000 kč na hlavu, veřejný dluh= 1777 000 kč na hlavu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7928x
Český publicista, moderátor, spisovatel, scenárista a čestný předseda strany Věci veřejné. Kandiduji do Bruselu proto, abych zastavil eurotunely - zvláště pak překotné přijetí eura. Sledujte: www.facebook.com/radekjohn.cz

Seznam rubrik