Diskuse

Víte, kolik doplácíte na obnovitelné zdroje kvůli EU? Podívejte se

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VJ

EU chtěla elektřinu z obnovitelných zdrojů. EU přeci nenařídila, že to má být za cenu nesmyslných dotací. Větší podíl lze také získat z druhého konce snížením spotřeby a v tom máme velkou rezervu. Taktéž EU nenařídila, že dotace mají odstávat společnosti s akciemi na doručitele a že se mají dotovat stavby solárních parků na orné půdě.

To jen český politik to vzal do svých zlodějských rukou a vymyslel, jak se na tom úžasně obohatit a ještě vinu hodit na EU. O tom to celé je. Ale pane Johne, vy jste byli ve vládě, měli jste přístup k informacím a vy jste s tím mohli něco dělat.

Pokud nechceme být tak moc závislí na Rusku a blízkém východě, tak je to obnovitelná energie ještě relativně dobré řešení. Otázkou je jakou technologii zvolit...

0 0
možnosti
Foto

"Bývalou vládní stranu bude reprezentovat její expředseda a exministr vnitra Radek John. Vymezí se proti přijetí eura a připojení Česka k fiskálnímu paktu a bankovní unii. Věci veřejné budou tentokrát kandidovat samostatně. Ve sněmovních volbách se řada členů VV objevila na kadidátce Úsvitu. "

Tak proto ty blogy

0 0
možnosti
Foto

A víte kdo nám to vnutil?  Stát.  A víte kdo mu velel?  Takoví šílenci jako jste byl vy sám.

3 0
možnosti

18. 3. 2014 11:38

Doplacite diky vasim domacim politikum.

2 0
možnosti
Foto

doplácíme na to díky naprosto pošahaným plánům EU umocněných hujerskými a vypočítavými politiky. Podpora OZE je grandiózní celosvětová zlodějina, jejíž obludnou velikost odhalí až historie. Do té doby jí budou prosťáčci tleskat a o EU budou říkat, že je moudrá a prozíravá.

3 0
možnosti
Foto

Díky za zajímavou informaci (sdílím)R^

0 0
možnosti
Foto

Něco mi uniklo, ony budou nějaké volby, že lezete z nory?

4 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
PV

P60a20v69e59l 44V18é69b42r

18. 3. 2014 11:23

Že jste do toho netepal coby ministr.

8 0
možnosti
JT

Asi se za ministersky plat vic vyplatilo drzet hubu a krok.

2 0
možnosti