Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Na to Čečensko sa po Egypte a Lýbii dívam trochu inak. Ľudia v Čečensku boli desaťročia zvyknutí na svetský režim. Nie síce moc demokratický, ale svetský. Minimálne čo sa týka práv a postavenia žien a vzdelávania.

Čo je alternatívou? Nezávislé Čečensko s právom šaríja. Toto právo síce môžu podporovať ľudia v Saudskej Arábii či Kuvajte, ale v republike, ktorá "okoštovala" svetský systém, to už také lákavé nie je.

Mimochodom, ktorý európsky štát (alebo aj USA) by dovolil aby v jeho priamom susedstve bol štát, ktorého právo je založené na práve šaríja?

0 0
možnosti
JN

Trochu mi připomíná tu vaši vládu. Infiltrovanou a nejednotnou. Smýšlející v dobrém.

http://jardanovak.blog.idnes.cz/c/328513/VV-vs-Lidem.html

0 0
možnosti
KB

Zase jste to pomotal, pane Johne, Jestli byl Janukovyč zloděj či ne, je úplně jedno. Byl řádně zvolen a nemohl být žádným způsobem svržen násilím. Pokud něco provedl, tak o tom by rozhodl, stejně jako o Tymošenkové, řádný soud po skončení jeho funkčního období. Precedens nejen Tymošenková, ale i Berlusconi, Sarkoszy atd. To, že USA a EU souhlasily s násilným pučem, je naprostá katastrofa, protože se ukázalo, že tato seskupení v podstatě nikdy demokracie nezajímala. Zvlášť pro Česko je to kruté vystřízlivění.

1 0
možnosti
AG

Pane Johne.

Musím říci, že je ohromná škoda, že jste lezl do politiky.

Novinář jste opravdu dobrý ale jako politik jste byl mizerný.

Nic méně  tento článek se mi jeví jako realistické zhodnocení situace a nejsmutnější na tom je to, že se názory o tom, že tato situace může nastat ozývaly již v únoru.

0 0
možnosti
ZD

souhlas....psal již někdy koncem března...že na svou nadutost Kyjev dojede...a co jsem zde schytal to jsem schytal...a bude hůř...bohužel...oni již ustoupit nemohou...mohli by se dostat na černou listinu...pravidla určí vítěz...ať ten a nebo onen...ZD...;-);-);-)

1 0
možnosti
PB

..... neschopný Brusel (v pořádku), zvolte mne do EP a uvidíte ten mazec ! (agitka))

3 0
možnosti
JL

Něco tak neschopného a impotentního, jako je současná vláda v Kyjevě, se jen tak nevidí? Vzpomínám si na jednoho, který byl ministrem vnitra v české vládě - a na toho nemá absolutně nikdo. Tak neschopný ministr se nenajde ani v rovníkové Africe.

8 6
možnosti
PK

P40a77v97e63l 18K78u44l27a

12. 5. 2014 21:41

Ušetřil jste mi práci :-)R^

7 6
možnosti
RH

Jak se chodí kanálama?

6 8
možnosti
JL

On nechodí, on pluje.

4 7
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7928x
Český publicista, moderátor, spisovatel, scenárista a čestný předseda strany Věci veřejné. Kandiduji do Bruselu proto, abych zastavil eurotunely - zvláště pak překotné přijetí eura. Sledujte: www.facebook.com/radekjohn.cz

Seznam rubrik