Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Jste zcela mimo, Putin zde bojuje o světový vliv s USA, jde o to kdo bude krmit Evropu plynem a ropou z Černého moře. A jestli se za to bude platit Dolarem nebo Rublem.

1 0
možnosti
PB

Pokud vznikne Euroasijský svaz, tak jako tak USA ztratí velkou část vlivu na Evropu a Dolar ztratí vliv.

1 0
možnosti
PI

P71e57t36r 26I95n11d89r94a

4. 5. 2014 19:56

Já osobně to oslavím

5 5
možnosti

Opravdu, pane Indro ? A proč ?

2 1
možnosti
JK

J70a35n 42K14ř74í64ž

4. 5. 2014 19:54

Kdyby Putin Ukrajinu zabral,nedalo by se dělat vůbec nic.

Světovou válku kvůli tomu nikdo riskovat nebude.

Stane se to samé jako nám v roce 1945- karty byly dávno rozdány,sféry vlivu dohodnuty.

V roce 1968 jsme taky měli našlápnuto na Západ.

Výsledek všichni známe!

Bude mnoho pláče,hlavy třesení,protestů ba i vyhrožování.Letadla vzlétnou,ponorky připlují,křižníky budou křižovat a ostré nóty na všechny strany posílat. Časem vášně vychladnou,po jaru přijde podzim,inflace bude(možná)nižší,důchody krapínek vyšší(tedy možná). A,Světe div se,i Slunce vyjde!

8 0
možnosti
Foto

O31t89a 34B40l58a64ž77e77k

8. 5. 2014 0:01

Tak se mi zdá , že nějak vyčítáte Západu, že nám v "68" nepomohl vojensky.

A proč by měl ? Stála naše armáda na hranicích jako dříve Jugoslávci proti SSSR? Vyjádřil kdokoliv odhodlání se bránit ? Naše armáda - s důstojníky od podplukovníků výše vyškolenými v Moskvě obdržela - "pět minut po dvanácté" - rozkaz neklást odpor a zůstat v kasárnách. Bojovalo jen několik nešťastníků někde v lesích u muničáků, ke kterým se tento demobilizační rozkaz nedostal včas.

Kvůli tomu měl Západ riskovat snad třetí světovou ?

0 0
možnosti
JH

J23a80n 62H41l67e73d41í56k

4. 5. 2014 19:06

pane Johne, toto je vaše parketa, ta činnost ve VV byla faul nebo lépe Váš offside !

6 1
možnosti
Foto

Aha, takže za to může Brusel, který "v zimě začal na Ukrajině hru". Nabídka jednání je tou příčinou. Brusel měl přece normálně respektovat sféry vlivu a nic nenabízet, protože ukrajinští politici zřejmě nejsou samosprávní a svéprávní. Tahle hlubokomyslná "analýza" končí pak reklamou na Radkův FB profil, který je třeba sledovat. :-P

Johnův záchvat blogové grafomanie brzy pomine, jen co bude po volbách do EP, kam kandiduje. V posledním Respektu byla vtipná reportáž o jeho kampani, o pitomostech, které vykládá po hospodách potenciálním voličům, i o tom, že už nemá ani na pivo a musí mu ho platit novináři. Bylo by to i k smíchu, ale jen do chvíle, než si vzpomeneme, že tenhle tajtrlík byl ještě nedávno ministrem VNITRA !

11 10
možnosti
JM

Vaše absolutně prvoplánové myšlení je zábavné. Všiml jste si například, že kampaň za Johnovu neschopnost na postě ministra vnitra začala v okamžiku, kdy podepsal výnos, že vyšetřování kauz v nichž figurují jména politiků muí být reportována na ministerstvo? To tam zavedl Íčko Langer. A John ten dekret podepsal bezprostředně po jmenování. Ten poplach utichl až když John uštván, rezignoval.

Ale vlastně... vy čtete Respekt českého otce výroby propagandy, tím se to vysvětluje

Co se týče hodnocení  "záchvatu Johnovy blogové grafomanie" jedná se o jediných pár slov z vašeho příspěvku, s nimiž se dá souhlasit.

2 0
možnosti
PN

To co vždycky, nic.

1 2
možnosti
JM

Přiznám se, pane Johne, že zrovna vy mně s tím relativismem (pravda není, jsou jen úhly pohledu), který je ve vašem textu obsažen, překvapujete. Vy, který jste byl sám konfrontován se situací, kdy o vás média psala věci o nichž jste věděl, že nejsou pravda. A pravda v současné době je taková, že to není Rusko, které destabilizuje jednu zemi za druhou, že to není Rusko, které obkličuje své oponenty (nebo nepřátele, chcete-li) vojenskými základnami, že to není Rusko, které rozpoutalo za posledních 25 let několik lokálních válek (a vždy pod lživými záminkami), že to není Rusko, které jde ekonomicky od desíti k pěti a konečně, že to není Rusko, které by mělo sebemenší zájem na destabilizaci Ukrajiny. Jeho údajné expanzivní choutky nejsou podpořeny žádnými činy v tomto směru a jsou čistou fabulací západních médií

Takže jediná teze, se kterou z vašeho článku souhlasím je, že politici na obou stranách jsou si děsivě podobní. V tom máte pravdu, ale to neznamená, že k dosažení svých cílů používají totožné metody.

Putin v zásadním okamžiku nabídl Janukovyčovi alternativu k asociační dohodě a Janukovyč ji shledal výhodnější (pro UA, pro něj osobně, to není podstatné). To, co se dělo pak už nebylo v režii ani jednoho z těchto mužů

5 2
možnosti
JH

J80a80n 78H94l28e65d21í30k

4. 5. 2014 21:29

Rusko vojensky napadlo Čečensko, Gruzii, Afghanistan a tvrdě posílilo práci svých přečetných agentů úplně všude na světě. Školským příkladem je akce Stop radaru v Brdech, zabírání pozemků a budov všude v Čechách, příkladem jsou Karlovy Vary a široké okolí, pár ulic v Praze. A Janukovič se podělal před Putinem, který mu nařídil odmítnout jakoukoli dohodu s EU. Stejně se takto podělal Beneš před Stalinem, který Benešovi nařídil nepřijímat Marshallův hospodářský plán podpory.

5 6
možnosti
LP

Stačí se podívat na mapu Evropy kolik vojenských základen zde mají USA. Američani si uplácejí státy a budují na jejich území základny a obkličují Rusko. Jak se asi mají chovat. Americe by se to asi taky nelíbilo, přesto ty špinavé pazoury cpou kde se dá. Kdo není s nimi je proti nim. Nic jiného neznají. A kdo je proti nim, ten může očekávat sankce a problémy. Historie posledního desetiletí to ukazuje černé na bílém.

10 7
možnosti
Foto

Mají se chovat v souladu s mezinárodním právem.

Pokud si USA s jiným státem dohodnout, že si u nich za nějakou částku zřídí základnu, tak to není žádné uplácení, ale normální obchod.

9 7
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7928x
Český publicista, moderátor, spisovatel, scenárista a čestný předseda strany Věci veřejné. Kandiduji do Bruselu proto, abych zastavil eurotunely - zvláště pak překotné přijetí eura. Sledujte: www.facebook.com/radekjohn.cz

Seznam rubrik