Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Radek John má pravdu,jestli se knám začnou stahovat Ukrajinští uprchlíci,tak to nebudou jen nešťastní lidé ale také různá verbež,a co s nima,když si nedokážeme poradit ani stou naší? Vládo České republiky,co ty na to?!!

13 2
možnosti
VM

Ono to  jistě nebude tak jednoduché...

  Kanada  než někomu od nás dala pobytové  vizum, pěkně asi ho prokpepla...

1 0
možnosti
Foto

Uklidni se, Radku, a soustřeď se na ochranu svého vlastního majetku střelnou zbraní.

3 10
možnosti
TT

Nechci teď říkat něco ve smyslu "já jsem to říkal", ale každý by měl mít na paměti, že EUROMAJDAN pošlapal všechny demokratické zásady na nichž se naše vláda podílela svou podporou.

17 12
možnosti
MN

Obama se má dnes sejít kvůli aktuální situaci na Ukrajině s Merkelovou a chce dohodnout další rozšíření sankcí proti Rusku. Ale Merkelová je už pod velkým tlakem hlavních německých společností jako Siemens, Deutsche Bank, Volkswagen..., které si další sankce vůči Rusku nepřejí.

Je podivné, že Obama používá ze svého diplomatického arzenálu stále jen sankce. Není jasné, jestli je to jeho neschopnost nebo záměr. Každopádně přilévá olej do ohně místo aby se snažil pomoci situaci na Ukrajině řešit.

6 2
možnosti
JR

J69a37r86a 14R65a16n61k

3. 5. 2014 9:59

Obama neni sam, stoji za nim take kanadsky PM Harper, to Vam tam asi na RT nerikaji;-D

0 0
možnosti
JV

Ukrajinské gangy a party vyděračů, které k nám přibyly po roce 1991, bude ve srovnání s tím, co nás čeká, nevinná hra skautíků. Všichni, kteří podporovali Majdanské zlo, budou mít příležitost se na vlastní kůži přesvědčit, co to obnáší. USA a EU pro síly zla jasně nastavila hodnoty, dala jim zelenou, že to co dělají je správné a demokratické a oni si to ti nevzdělaní zločinci skutečně myslí! Přijdou sem. Rusko je nepustí, na Ukrajině nic nebude a Němci je nechtějí.

15 6
možnosti
PS

Krásný dort jste upekl. Pejsek s kočičkou jen tiše závidí.

6 4
možnosti
JV

Jen jedna technická. Co přesně znamená mocenské hrátky Putina? Co špatného konkrétně udělal? Překazit USA ovládnout Sevastopol a zachránit vojenskou rovnováhu je špatné?

16 14
možnosti
VH

ony chtěly USA ovládnout Sevastopol? máte v tom poněkud guláš ;-)

11 10
možnosti
PH
Foto

Ano, zejména Brusel tam poslal zakuklené ozbrojence, kteří masakrují pokojné obyvatelstvo. A dokce je nejdřív naučili perfektně rusky, aby se to svedlo na Putina.

10 7
možnosti
JV

Kdo tam masakruje pokojné obyvatelstvo?

7 4
možnosti
PS

A jak byste situaci řešil vy, pane exministře? Srážku s tramvají jste vyřešil celkem úspěšně. Proto si myslím, že byste se i do řešení Ukrajinské krizi měl zapojit aktivněji.

3 2
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7928x
Český publicista, moderátor, spisovatel, scenárista a čestný předseda strany Věci veřejné. Kandiduji do Bruselu proto, abych zastavil eurotunely - zvláště pak překotné přijetí eura. Sledujte: www.facebook.com/radekjohn.cz

Seznam rubrik