Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kdyby jenom obcanska valka ! Ona zacala 3. svetova valka...

1 0
možnosti

Ale nepovídej, Radku. Zkrachovalý poslanec a zkrachovalý novinář nám tu bude přednášet o politickém dění...

3 2
možnosti

J11o48s73e91f 42V32a67l72a

6. 5. 2014 10:53

no vidite...a ja si blahove myslel, ze ministr je zodpovedny za koncepcni praci. rekl bych, ze pokud do doby Vaseho ministrovani zadne koncepce pro "horsi casy" (prirodni katastrofy, humanitarni katastrofy, nepokoje ) doposud neexistovaly, pak bylo povinnosti ministzra se postarat, aby takove koncepce vznikly. Takove koncepce by mela mit kazda verejna sluzba, at PCR, nebo armada nebo zachranna sluzba nebo samosprava.......nejak si nedokazu predstavit, co by asi bylo dulezitejsiho v roli ministra nez koncepcni prace...........

1 0
možnosti

Poněkud hysterčíte...

1 0
možnosti

"Naši novináři se bohužel ještě neprobudili..." - mrtvoly nelze probudit a už vůbec ne ty, které za mzdu plivají pravdě do očí.

Jim stačí k výdělku vč. naší z EU připodělané televize prakticky jediná věta:

Jaceňuk říkal že...Rv

2 0
možnosti

Bývalý ministr vnitra uvádí, že se naše vlastní země může v řádu dní ocitnout v humanitární krizi, a že je zřejmé, že v případě plnohodnotného konfliktu nás o pomoc požádá historický bezprecedentní množství uprchlíků a mezi nimi budou nejenom nešťastní a zbídačení civilisté, ale i kriminální živly a neonacisté. Nedá mi než vzpomenout na dobu války ve státech vzniklých z bývalé Jugoslávie, do jejichž rozměrů se doufejme Ukrajina nedostane a nevybavuji si, že i přes hrůzy masového vzájemného vyvražďování sousedních národů, by byl v naší zemi uskutečněn scénář, který je nám kandidátem do evropského parlamentu předestřen. Pomoc v rámci možností naše země zvládla a nestrašil nás nikdo slovy, jež expresivně použil bývalý investigativní novinář. Osobně mi to spíše připomíná taktiku politiků, že je lépe, když se lidé straší před jiným nebezpečím než před jimi samotnými. V době turbulentního dění na Ukrajině si tak třeba již nikdo nevzpomene, že autor příspěvku se stal předsedou představenstva Ora print, po odstoupení pana Janouška, který je aktuálně souzen za dopravní nehodu, načež pro největší naši zdravotní pojišťovnu vydával, za pro ně zajímavou cenu, několik časopisů. Klasik by si i zanotoval:

Byl pozdní večer – první máj –

večerní máj – byl kmotrů čas.

Kolibříkův zval ku korupci hlas,

kde předražeností zaváněl děj.

O nepravostech šeptal Michálek; Drobil lhal nám bohu žel, svou lásku Nečas Nagyové pěl, Mazánkovi se jevil vonným jejich vzdech. Hrdličkův zval ku nepravostem hlas: „Radku! Víte!! Kristýno!!!“

4 0
možnosti

J12a27n 21D98r19t38i45n82a

3. 5. 2014 18:34

"....obojíz čehož bohužel zdaleka nemusí nastat ...." - a tento pán o sobě říká že je publicista.

2 2
možnosti

Jaképak rozhodování. V případě akutní potřeby prostě zřídit sběrný tábor pro ukrajinské utečence na pozemcích Karla Schwarzenberga. Aneb kdo seje vítr, ať také sklízí...;-)

8 1
možnosti

Nebo si je domů vezmou ti co tu denně píší jaký je to mírumilovný národ.

3 0
možnosti

Možná si to John vymyslel, možná nevymyslel, ale jeden rozpor tam je. Ruské vojsko mělo být na Ukrajině, dle propagandy, již několik týdnů, najednou je za hranicemi a chystá se zasáhnout. Budou tisíce mrtvých, nejsem takový cynik, abych si myslil, že to rozpoutaly zbrojní koncerny, které potřebují obrat, vždyť Evropa již ani pořádné zbraně neumí vyrobit. Staří zemřeli a mladí se to teprve učí. Mimoto nejsou finance na zbrojení, obyvatelstvo tomu není nakloněno, jelikož již tak dost krvavé daně by se musily ještě zvýšit, životní úroveň poklesnout a vzrůst nespokojenost. Bez idealizovaného vůdce, který nás dovede k zářným zítřkům to vůbec není možné. Jsme ochotni obětovat své pohodlí pro vyšší princip?

6 1
možnosti

"vždyť Evropa již ani pořádné zbraně neumí vyrobit"... co je to za nesmysl?

3 0
možnosti

No tak běženci půjdou do Ruska a Putin si tu Ukrajinu zatím vyčistí.

0 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS