Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J74a42n 59W98e47r15n86e14r

3. 4. 2014 21:06

Díky bohu, že Amazon v Brně nebude. Argumentace 1500 pracovními místy je zcela zcestná. Amazon začal mít problémy v Německu, protože tamní jeho otroci se vzbouřili. Tak se rozhodl opustit pro něj horkou tamní půdu a chce se usídlit v Česku, případně jinde v táboře socialismu. A za pár let potáhne dál na Východ (bude-li ještě kam). Stačí si vzpomenout na Flextronic, s jeho reklamou jezdila po brně tramavaj a všichni se z toho málem po....i. Dnes po něm ani pes neštěkne. Nebo fabrika na obrazovky v Hranicích na Moravě.....

0 0
možnosti

Opet vedle jak ta jedle. Pracovni mista pro lidi bez kvalifikace, stovky kamionu denne a dane odvadene mimo nas stat. Tak tomu se rika terno. Zaplat Pan Buh, ze taci politikove jako vy tam uz nejsou. Muzete si ho nechat postavit za vasim domem. Necht je Amazon vas.

2 0
možnosti
Foto

J11a25k65u64b 35J67a54h44l

3. 4. 2014 13:44

TO je poprvé, kdy se na něčem shodli zelení a ODS :D Haha.. tak to musí být špatně už z podstaty :D Ještě komunisté hlasovali s nima - partička je dokončena :D Zábavné

0 0
možnosti

Jo, kdyby existovala hmotná odpovědnost politiků a přímá odvolatelnost...

1 0
možnosti
Foto

Na to by se to zdržení hlasování špatně šroubovalo. Zvláště když jich proti nebo zdrželo byla většina. Minimálně 28, ODS Jich tam má 14, Zelení 3 a KSČM 4... .:-)

1 0
možnosti
Foto

Nejsem nějaký fanda ODS, ale v Brně je z 55 zastupitelů jich z té strany jen 14. Viz:

http://www.volby.cz/pls/kv2010/kv21111?xjazyk=CZ&xid=0&xv=23&xdz=3&xnumnuts=6202&xobec=582786&xstrana=0&xodkaz=1 

A že Amazon "s Brnem už bohužel nepočítá"? Že vám tak leží na srdci zrovna Brňáci? Amazon nevylučuje jiné místo v ČR, takže čeští skladníci mají pořád ještě šanci.

6 1
možnosti

Pane kolego, jestli to není tím, že je teď móda "kopat" do ODS - i když přiznávám, že v minulém volebním období pokazila, co se dalo, ale uvědomme si, že před tím bylo jakousi módou "kopat" do pana Paroubka... Takže přehnaně řečeno, kdyby pan Paroubek seděl v zastupitelstvu města Brna a hlasoval proti Amazonu, tak by nadpis zněl cca takto: "Brno, Brno, Paroubka je tam plno"... Domnívám se, že pan John teď dělá vše proto, aby se opět dostal k "lizu" a nějakou tu novinářskou čes či objektivitu už poslal k šípku...

1 0
možnosti
Foto

Tak to mě poser. Další pracovní místa v čudu. No, vidím, že ČR opravdu záleží na tom, mít konkurenceschopnost a vůbec, být dobrým parnerem takovému velikánovi, jako je Amazon. Proboha, uvědomují si to vůbec? Vždyť odmítli a tahali za nos, jeden z největších internetových obchodů na světě! No jasně, v ČR musí mít vždy problémy! RvRv Rv

1 0
možnosti

Pan John zase někam kandiduje, že se najednou tak rozpovídal?

5 1
možnosti

Pane kolego, nedalo mi to, a podíval jsem se, zda někam vážně nekandiduje, protože mi Vaše poznámka připadala velmi trefná... ale nenašel jsem nic...

0 0
možnosti

Amazon není žádná tragedie. V Brně studuje ročně více než 80 000 vysokoškoláků. Brno potřebuje spíše investice, které by zaměstnaly vysokokvalifikované pracovníky ne 1500 řidičů vysokozdvižných vozíků a obsluhy čteček čárového kódu.

A k té nezaměstnanosti ? Myslím, že lépe bude, až práci ztratí lidé jako všeuměl John, Separát Babiš, či OKD Sobotka

3 1
možnosti
Foto

Čekáte:

a) že všichni vysokoškoláci zůstanou pracovat v Brně?

b) že všichni brňané jsou vysokoškoláci schopní pracovat ve výzkumném centru?

c) že investice do výzkumných pracovišť (a je jich za poslední roky) znamenají, že centra jsou zaplněna a výzkumníci už na ně stojí fronty??

4 1
možnosti

Takže další možnost trochu zlepšit úroveň u nás padla. Já nevím, jestli lidé v této republice šílí a zasáhla je nemoc šílených blbců, nebo proč to dělají. Možná je ovládají ufoni, ale prostě nevidím žádné logické odůvodnění kroků, které za posledních pár měsíců (možná i rok) provedli. Tohle, hernu místo divadla v Ústí nad Labem... Zkrátka šílená sebranka lidí bez mozku.

2 0
možnosti

Pane Johne, nevím proč, ale připadáte mi jako malé rozmazlené dítě, kterému vezmou jeho oblíbenou hračku. Nebo jste zapomněl, když jste byl ministrem vnitra v Nečasově vládě a předsedou VV? To tehdy ta ODS nebyla tak špatná, že? Teď nemáte ani jedno a tak kolem sebe kopete... a navíc jste se dlouhá léta živil jako publicista a pamatuji si, jak jste na jakémsi předávání cen říkal, jak správný publicista má pracovat s fakty - a Vy nejste schopen ani vložit odkaz o hlasování brněnského zastupitelstva? Proč nenapíšete, že proti výstavbě hlasovali mimo jiné i zelení?

2 4
možnosti

P89e58t87r 80H25a61l45í51k

3. 4. 2014 12:59

problém je, že ODS je v Brně ve vládnoucí koalici. Pokud měli nějaké výhrady, tak je mohli sami vyřešit. A to, že včera ten radní za ODS v televizi svaloval vinu na vládu a jmenovitě na Mládka je hodně komické. Mládek nastoupil před 2 měsíci a radní Amazon řešili již od srpna minulého roku.

A to nejsem volič ČSSD ani levice. Parazita Mládka nesnáším. Ale ODS se musela totálně zbláznit a zaslouží si, aby skončila.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS