Diskuse

Babiš-nepřítel řidičů. Zdražení pohonných hmot je absurdita roku

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zdá se, že těch pár haléřů nás nevytrhne, ale opak je pravdou. Kdo jezdí delší vzdálenosti, a ještě k tomu i docela často, tomu se to pěkně prodraží. A přiznejme si, v dnešní době auta používá už převážná většina lidí. Podle mě je to naprostá kravina a souhlasím s tím, že kdyby se to o pár desítek haléřů zlevnilo, bylo by to jenom dobře. Ne jen pro nás, "obyčejné lidi", ale i pro přepravce. Naprostý souhlas s Johnem.

0 0
možnosti

Z50d10e80n10a 98K29o53č52í

26. 3. 2014 14:17

jen klid, je vidět, že pan John není odborník a pouze papouškuje nějaké domněnky některých novinářů !!;-D

2 2
možnosti
Foto

Když papouškuje John, Vy jistě nebudete a uvedete to na pravou míru. Nebo jste také zastáncem hesla "prodaníme se k zářným zítřkům" ?

0 0
možnosti

26. 3. 2014 13:54

Ja osobne v Cechach netankuju i kdyz je nafta levnejsi z toho duvodu, ze nevim jake svinstvo dostanu.

0 0
možnosti

Souhlasím s některými diskutujícími, že zdražení paliv o těch pár drobných se zdá zanedbatelné. Jenže je potřeba si uvědomit, že tento nárůst se projeví nejen v ceně paliv, ale v cenách všeho zboží. Každé se musí dopravovat a dopravci zvýšení zakalkulují do ceny přepravy a tu zaplatí obyčejný kmán. Nejvíce to zase zasáhne sociálně slabé občany, kteří jsou závislí na nízkých příjmech. Tímto se jejich reálné příjmy opět sníží. Není to nejšťastnější rozhodnutí. Víc bych svou pozornost asi zaměřila tam, kde se finance ze státního rozpočtu ztrácí. A přepracovala bych zákon o dani z příjmu. Zde se dají najít rezervy, jak za stejnou sazbu vybrat více daní. Ale to je na jinou diskusi.

2 0
možnosti

O15t54o 42L41e98v

26. 3. 2014 14:18

Co si přečíst ten článek do konce ono se tam taky mluví o tom,že by se ono navýšení kompenzovalo snížením spotřební daně i když????;-D;-D

0 0
možnosti

Sliby se slibují...Tak takhle se hledají peníze, které se "někde válí"... Na Kalouska jsme nadávali, ale jaký je mezi nimi rozdíl. Obávám se, že brzo budeme říkat -Zlatý Kalousek!;-D

1 1
možnosti
Foto

Je směšné poukazovat na zdražení o pár deseťáků. Sám na takové kosmetické úpravy cen kašlu, stejně jako když mi přidají k důchodu 50 Kč. Jestli je tenhle exnovinář takový troškař, že mu to vadí, tak se u mne shodil.

1 2
možnosti

J57a80n 70B77á17r63t77a

26. 3. 2014 14:11

Rozhodně to není směšné. Pro velké dopravce to znamená i několik desítek tisíc navíc. Ti kdo můžou, budou tankovat v zahraničí, což ostatně část dělá už teď. Při dalším zdražení se jejich počet ještě zvýší. Výsledkem pak bude celkově méně vybraných peněz.

1 0
možnosti

U nás u Ona stojí věčně tolik kamionů,že jich klidně polovina může zmizet.Já musel jet včera pět kilometrů k Tesku..

0 0
možnosti

Pakoš na litru mě z bídy nevytrhne. Tady jsou na nás lepší finty - stačí kdejaká pitomá rádoby krize v Ubundi-Rubundi. Hned večer se v TV zalykají všichni ekonomové a politologové, že v důsledku této světové krize ceny ropy poletí raketově vzhůru. A ejhle během dvou dnů máme benál i naftu o dvě kačky dražší, a nikdo ani neštěkne. Za měsíc, dva až cena ropy poklesne na obvyklou cenu se už tak moc ochotně u benzinek nezlevňuje.

1 0
možnosti
Foto

Sice máte pravdu ale... Pan Babiš říkal, že daně se zvyšovat nebudou, tak to obejde poplatkem.:-)

2 1
možnosti

Bože ... proč od Vás i pravda jaksi čímsi čpí :-/

0 2
možnosti

Však Vy jste pane Johne také svého času vymejšlel békárny ;-)

0 3
možnosti

O58t30o 61L30e50v

26. 3. 2014 14:21

Říkal Nečas Kalousek a hlavně Kmenta,pamatujete?;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti