Diskuse

Nepříjemná fakta o tom, proč je svět Rusů a náš na hraně střetu

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pan John píše :´´ Putin dělá to, co po něm Rusové chtějí. Přejí si blahobyt a posílení své národní hrdosti. Nedodá-li ji svému národu on, přijdou jiní ´´  To je řečeno hezky a nikoho to neuráží ale stačí se zamyslet  to samé chtěli Němci zbídačení krizí od Hitlera on toho pouze využil !! Zrovna tak Putin a nejsem si jist zda je dobré takovím lidem ustupovat a nebo podlézavě říkat nic jiného nezbívá. Že vám tady třešničkáři pochlebují  to se nedivím vždyť jste jejich.

1 0
možnosti

Můžete mi zcela vážně napsat co má dělat politik, když to podle vás není většinová vůle obyvatel země? Kde se berou všichni tihle "já vím co je pro vás dobré lépe než vy"? Když nechcete Putinovi a Rusku ustupovat tak co chcete dělat? Vyhlásit válku? Beze všeho...

1 0
možnosti

Pane Johne co to je,,standartní lídr západního typu"?

0 0
možnosti

Padesátník v obleku co hovoří jazykem, jemuž nikdo nerozumí a používá výrazy, kterým často nerozumí ani on sám. Nejsem pan John, ale snad budete spokojen.

1 0
možnosti

Jsme masírování stejně jako za socializmu. Mladým lidem je vtloukáno do hlavy, že Rusko = SSSR a komunizmus. Na ruské poměry je Putin velký demokrat, platí to ale jen u nich. Co by se asi dělo, kdyby si na jeho židli sedl někdo s generálskou hvězdou ?

0 0
možnosti

No jen jestli méďa nedostal chuť na něco dobrýho, třeba na něco v našem batohu. Takovej medvěd se blbě obchází...:-/

2 0
možnosti

J24a98n 41Č13e26k21a89l

25. 3. 2014 9:06

Pominu to, že "oligarchové byli potlačeni" pouze díky tomu, že jen přirozeným výběrem zvítězil ten nejsilnější z nich.

Pan John ale opomíná jeden základní atribut "ruského sebevědomí", a tím je agrese vůči okolí a rozšiřování teritoria. Takže se tady už nebavíme o nějakém dialogu, na ten jsou potřeba dvě strany. Tady se ruská strana rozhodla dialog ignorovat, nebo maximálně použít coby zbraň na odvedení pozornosti. 

V souvislosti s Krymem se mluví o paralele se Sudety. Ta je velmi trefná, tehdy se také Západ bál, a běžely argumenty typu "přece nepůjdeme do války kvůli nějaké vzdálené zemičce". Jak to dopadlo o rok později všichni víme.

Válka ale vůbec nutná není, Putinovi je moc jasné, že válku by nevyhrál ani on. Tohle je gigantická pokerová partie, kde ale hraje Západ (dobrovolně) s vyloženými kartami... A podle toho ta partie také skončí, pokud ty karty nezvedne...

3 1
možnosti

Tisíce lidí (Rusů) nadále migrují na západ (ten špatný, zlý, nenáviděný). Opět to nějak úplně nesedí. Na EU doplácíme atd..., směsice vybraných "faktů"....

1 0
možnosti

tak s popsáním stavu věcí se dá +- souhlasit. s tím co z toho Johny vyvozuje se mi dělá nevolno.

3 0
možnosti

nectu dlouhe clanky, ale na otázku proc... je velmi jednoducha odpoved. Jsme totiž velky narod a oni taky....

0 1
možnosti

Neuvěřitelné, že se u nás najde objektivní novinář a ne jen samý války chtiví pisálci, kteří jen papouškují co jim někdo se Západu nadiktuje.

1 1
možnosti