Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Příšerné, povrchní, diletantské...Snoubí se tu všeobecně známe pravdy, polopravdy, lži a subjektivní povrchní názory...Autor potvrdil jen svou pověst z doby, kdy byl ministrem a kdy ho jako kašpárka vodil na provázku jeho superguru Vít Bárta a kdy se mu smál celý národ. Radek John je tresť trapnosti a směšnosti, dochucená neuvěřitelnou povrchností. Jako doklad lze pouze citovat větu z obsáhlého blogu: "Chodarkovský si šel sednout za politiku". Chodarkovský je ve skutečnosti Chodorkovský a nešel si sednout "za politiku" ale za daňové úniky, korupci a další finanční kriminalitu, kterou jsou ruští oligarchové proslulí...Podotýkám, že Radek John je členem podivné politicko-podnikatelské organizace Věci veřejné;-), která o tomto také leccos ví.

8 4
možnosti
OR

Když už, tak snad Chodorkovskij.

1 0
možnosti
AP

Ano, neschopní nýmandi v Bruselu  vůbec  netuší co činí. Prostě  blázni.

4 0
možnosti
ŠS

Velmi pohodlná pozice.Vpravdě "politická". Takhle nějak asi mluvil Daladier, když obhajoval Mnichovskou zradu. Stejně jako vy tady obhajujete většinového Rusa, on obhajoval většinové Nacisty. Já netvrdím, že tohle je naše válka. Tvrdím, že se jí velmi snadno může stát, když  nad tím tímhle způsobem mávneme rukou. Ach ano, Putin je jistě ruský Adolf Hitler. Jeho anšlus na Ukrajině mu vyšel s Krymem. Ale jako občan České republiky budu daleko v bezpečnějším rozpoložení, když si to s Putinem "rozdají" garanti Budapešťského memoranda. USA a Velká Británie - potažmo hned po té NATO tím, že na východní hranici Ukrajiny bude největší základna Západu, kterou může adekvátně odstrašovat od dalšího hladu "většinového" Rusa. Uvítali by to Poláci, Pobalťané, Maďaři i samotní Ukrajinci. To vaše laciné a ubohé vemlouvání se těm našim občanům, kteří ze do Ruska koukají pokorně a vlezdopr*elově..se vám nemůže vyplatit. Protože Rusy znám jako všichni, kdo je poznali na vlastní oči v jejich zemi - pohrdají a zneužívají každou slabost, ze Západu nejvíce. Plán by byl. Jak toho skrčka zastavit - emancipovat velmocensky (vojensky) Čínu. Amíci i Evropa by tím zabili několik much jednou ranou. A Číňany na Sibiři emancipovat stejně, jako emancipoval Putin Rusy na Ukrajině. Konečně by si ti opilí a namyšlení mužici uvědomili, že být velcí, znamená také být více zranitelní. Vůbec nedoufám, že vás to napadlo. Veverky nikdy nic nenapadlo, nikdy nic nepochopily a nikdy chápat nebudou. Skočte si za Stanislavem Mottlem..ten vám vysvětlí, v čem je největší nebezpečí appeasementu a jak tragicky vede národy do propasti zvěrstev v tom nejhorším rozsahu, jakého je lidstvo schopno. :PRv [>-]

22 4
možnosti
Foto

Taže za všechno můžou, jako vždy, bruselští amatéři, kteří dloubli méďovi klackem už i do oka. Chudák méďa, asi mu pošlu trochu medu, aby během okupování souseda tolik nestrádal.

4 3
možnosti
JK

Pane John, i když jste mne jako politik zklamal, tak tento článek je za 100bodů.R^R^R^:-)

3 10
možnosti
MD

pane John i kdyby jste měl 100 x pravdu, v mých očích jste se zdiskreditoval svou účastí a čiností v politice,takže Vám neuvěřím ani slovo jako novináři.

9 3
možnosti
VS

Naprostý souhlas. Tento komik je trapný, komický, povrchní a neuvěřitelně neschopný. Není to tak dávno, co se mu smál celý národ a každý druhý, když ho viděl v tv, lezl trapností pod postelRv.

2 1
možnosti
Foto

Zkuste to ted rici Krymskym Tatarum, kteri uz nyni vedi, ze za to, ze nehlasovali dle prani Kremlu budou vyhosteni na "nejake uzemi" jak za Stalina, takze historie se opakuje a jen rusofilove to radeji ignoruji!!.. EU

Tez Zirinowsky, uz zkousi triky jak za Hitlera, jen nejak ceske media mlci.. holt ceske media jsou stale jako Hrad proruska.. !!

5 5
možnosti
VPS

Vy jste, pane Simone, krymským Tatarem, že to tak dobře znáte ?

Jméno nezní moc tatarsky. Putin nezdílí Vaše názory, to jsem si jist. Tatarstan a Baškortostan jsou dvě tatarské republiky Ruské federace. Prostě přibude Krym s tatarskou menšinou. A jede se dál.

4 3
možnosti
AP

A23l96e94s 57P31a54v82e34l

19. 3. 2014 14:19

jednu vec Vam clovek nemuze uprit, vzdy umite zapusobit na lidovou notu a odhadnout vetsinovy nazor. Jako novinarska prace skvele, faktograficky zavadejici a plitke

6 1
možnosti
VK

V51í18t 47K54u91č56e44r43a

19. 3. 2014 12:36

Pane Johne četl jste "Ikonu"?

Možná z ní Putin opisuje...

1 1
možnosti
VP

Pan John nás nabáda přemýšlet asi tak, abychom nikomu moc neublížili. Dát Rusům na vědomí, že to jak anektují Krym sice není správné, ale že to vcelku chápeme, respektive chápeme proto, abychom náhodou nerozdráždili ruského medvěda ještě k větší zuřivosti. To je přesně to co v posledních letech dělal demokrat Obama, který chtěl také vycházet s Rusy dobře,  ale oni, respektive Putin, si to vyložili jako jeho slabost a dle toho se i postupně zařizovali.

         Před lety se o to stejné pokoušelo USA také, ale až příchodem Regana do Bílého domu se to změnilo a nebýt jeho radikálního přístupu k tehdejším vládcům Kremlu,  dodnes by se musel svět Ruska(SSSR) obávat. Bohužel Obama se vrátil k tomu smířilvému postoji k Rusku, ale nepočítal s tím, že Putin není ani Gorbačov, ani Jelcin, ale velmi se blíží k pověstnému jestřábovi Brežněvovi a velmi baží, a miliony Rusů s ním, po velkém a vlivném Rusku v podobě bývalého SSSR. John nějak nepočítá, že Krym je jenom začátek, neboť velké Rusko není možné bez 50 milionové Ukrajiny, takže, když  svět tzv. přiklepne Putinovy zábor Krymu, co nevidět se na povel z Moskvy vzbouří etničtí Rusové v Charkově, Doněcku, Oděse a dalších městech a oblastech s převážně ruskými obyvateli a bude na pořadu dne žádost o pomoc Moskvy tam utlačovaným spoluobčanům.

      Myslím, že nebude dlouho trvat, kby se budou velmi obávat v Estonsku, Lotyšsku a Litvě, kde žije také nemálo etnických Rusů, a kteří by mohli také požádat Moskvu o tzv. ochranu.

Proto je nanejvýše nutné již dnes to, aby dal svět, ale jako celek, jasně Putinovi na vědomí, že takhle se v demokratickém světě nejdená, že jednání z posice síly už nemá v současném světě místo.

22 2
možnosti

nevšimnul jsem si, že by v pobalití pořádali kyjevské majdany

0 1
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7928x
Český publicista, moderátor, spisovatel, scenárista a čestný předseda strany Věci veřejné. Kandiduji do Bruselu proto, abych zastavil eurotunely - zvláště pak překotné přijetí eura. Sledujte: www.facebook.com/radekjohn.cz

Seznam rubrik