Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TF

Některé názory pana autora nemusím, ale za tenhle článek R^

7 4
možnosti
ZK

Zajímavé, ráda bych znala jméno autora ;-D

1 2
možnosti
PS

Je to trapny blabol - Nic neospravedlnuje napadani cizi zeme vojenskou silou. To je proste neco, co se neda mezi slusnymi lidmi tolerovat. Stejne jako netolerujeme zlodeje a nasilniky ve svem sousedstvi, tak to musime delat i na mezinarodni scene. Jednoduchy princip, neni treba za tim hledat relativizaci a masirovat verejne mineni timto moralnim relativismem pane John.

8 5
možnosti
JC

Nic není tak jednoduché, jak se Vám zdá. Časem na to možná přijdete sám.

3 4
možnosti
MD

Marně hledám v článku odpověď na úvahu: "Může se ruský Vladimír vydat po stopách zrůdného Adolfa? Může." Pravda v článku jistě bude, ale ta klasická česká. Raději se nikomu neplést do cesty a bude dobře. Bojíme se EU, bojíme se Ruska. A přitom má každý plnou hlavu naší výjimečnosti. Pravda je však jinde. Polsko se EU nebojí, ba přímo naopak je velmi iniciativní a přináší mu to ekonomický předstih. Proti Rusku se tvrdě vyhranilo a to je také potřeba. Celkově v Evropě začíná hrát důležitou roli. Kde by to jinak skončilo. Být Ukrajina jen osamocený případ, mávnu nad tím třeba i rukou, ale ona je již několikátá v řadě. Pokud neotočíme směr, vytrvale masírováni médii proti EU a nepřestaneme se bát, půjdeme jen dolu.

10 2
možnosti
PP

Pod to se mohu podepsat!

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
15 2
možnosti
EM

Nemám nic proti bruselským diletantům, ale ten domácí se jim prokázal. Pročež to beru jako blábol z cizího zdroje,

5 2
možnosti
PP

Také mě napadlo, že to není z hlavy pana Johna.

1 1
možnosti

Jde o to co píše a o to co dělal. 

A tento titulek je každopádně konfrontační  proto byl napsán.

A spisovatelé umí psát čtivé věci, herci se zase tvářit tak jak mají a říkat to co mají aby to vypadalo dobře.  

Ale co dělají ? To už pak jen potichu proběhne bez zájmu montážníků.

0 1
možnosti
Foto

Pane John - opět blábol! Když už se chcete zviditelnit za každou cenu - zkuste něco jiného. Ikdyž nevím co . . . .

9 6
možnosti
PP

Myslím si, že pan John není autorem. Ale v ostatním s vámi souhlasím.

0 1
možnosti
JC

V podstatě dobře napsáno. Rusko si bude dělat zkrátka to, co samo chce, a bezzubá EU může akorát tak blbě kecat (ještě k tomu nakonec EU potřebuje Rusko víc, než Rusko ji), o ČR už vůbec nemluvě. Nebo co si tu tak, vy chytrolíni, představujete jako alternativu, útok na Rusko a rozpoutání třetí světové války? ;-)

Brusel si podporou nedemokratického puče na Ukrajině zadělala na problémy, a teď holt zjistili, že začali hru, která se jim vymkla z rukou a kterou stěží mohou vyhrát.

19 8
možnosti
KS

Takže pro náš klid obětovat Ukrajinu. To ale nejsou šachy, oni tam totiž žijí lidé.

7 2
možnosti

a ty si myslíš, že někomu z velmocí jde o nějaké lidi? ;-D;-D;-D jinak po Majdanu chce nejen obyvatelstvo Krymu, ale i značná část lidí na východní Ukrajině k Rusku, Volyňští Češi chtějí do Čech, že by ten majdanský pučistycký režim nakonec nebyl tak lidový a demokratický (o jeho nedemokratičnosti snad už nikdo nepochybuje)?

6 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7928x
Český publicista, moderátor, spisovatel, scenárista a čestný předseda strany Věci veřejné. Kandiduji do Bruselu proto, abych zastavil eurotunely - zvláště pak překotné přijetí eura. Sledujte: www.facebook.com/radekjohn.cz

Seznam rubrik