Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pěkně napsáno! Pěkná myšlenka, palec nahoru. podporuju

0 0
možnosti
Foto

J55a56k65u44b 96J82a39h79l

8. 3. 2014 21:58

Pane John, s bývalým hejtmanem plzeňského kraje Milanem Chovancem na Ministerstvu Vnitra toho moc nedokážeme - hlavně když ČSSD leze do zadku celé EU a každému, kdo ji reprezentuje.... :) I dál ale bojujte prosím..

0 0
možnosti
BP

Jsem ráda, že se někdo snaží postavit na stranu těch "nemohoucích" (v dnešním světě), ačkoli se jej to až tak úplně netýká. Doufám, že existuje a bude existovat v tomto světě více takových lidí, a že se Johnovi podaří tuto změnu v legislativě prosadit.R^

3 0
možnosti
Foto

Pane Radku, sleduji to, co není ovlivněno televizí a protože trochu znám prostředí politiků ODS, obdivuji Vás, za trpělivost. Držím palce. Ta hysterie kolem VV napovídá jasně, že jste nepohodlný. Nenechte se otrávit. Ještě že máme facebook. Držte se. Už mist Jan Hus říkal, že Pravda zvítězí, jen to dýl trvá.R^ a karma

1 0
možnosti
MV

Pane Johne, po tom vsem, co jsme s vámi uz zazili, je nam jasne, ze vas tankuje hlavne mesicni apanaz na tomto postu.

Vyprdnete se na zastupne oduvodneni (prijeti eura, atd) a konecne se uz chovejte jako chlap. Pak si aspoň reknu: "prestal pindat a říká pravdu".

Takhle zatím fakt ne.

0 1
možnosti
MK

R^ karma

I když trochu složitě rozvedeno.

4 0
možnosti
KV

Musím souhlasit - karma. R^

2 0
možnosti
MJ

Vyřešte problém vyloučených lokalit a nebudete muset řešit hlavy zlodějů, prostřelených kuší na útěku či propíchnutých nástražnými systémy.

1 1
možnosti
PK

A jaké máte řešení daného problému? 

Prakticky jakékoli "zaměsnání" které někoho v Evropě napadne pro ty lidi z vyloučených lokalit (jejichž ekonomická výkonnost je tak jako tak mizivá kvůli již nenapravitelné absenci vzdělání - co nenaučíte dítě už na dospělém nedoženete) bude spotřebovávat na vykonávání více zdrojů než těm lidem dát prostě jenom najíst a napít (problém je jaksi v tom že naše ekonomika už neprodukuje dost ani na to aby se jim dalo najíst a napít a musíme se na to zadlužovat)

Existuje jediné a dlouhodobé řešení těchto lokalit. A to je radikální změna sociálního systému - v první řadě by na jakoukoli sociální pomoc v kterékoli formě měl mít občan nárok pouze za situace že svou činností dál nezvyšuje náklady... tj pokud si pobíratel, libovolné, sociální dávky pořídí další hladový krk tak by mu měli veškeré sociální dávky být na minutu odňaty-

Pokud je na tom někdo ekonomicky tak dobře že si může dovolit potomstvo pak má očividně dost prostředků i na to aby uživil sám sebe. (A pokud ne je třeba potrestat jeho drzost že ostatním hází na živení další hladový krk když neuživí sebe)

V krátkodobém horizontu to problémy zvýší ale je to jediné skutečně dlouhodobé řešení...

Současný stav ve výsledku dělá pravý opak- potlačuje problémy nyní na úkor budoucnosti. A s tím je třeba přestat. Co tento stát v první řadě potřebuje je ústavní zákon o vyrovnaném rozpočtu který veřejným institucím zcela zakáže utrácet jiné peníze než vybere na daních. Státu a veřejným institucím by mělo být zcela zakázano emitovat dluhopisy a brát si úvěry. Navíc by to chtělo opatření že pokud vláda nedodrží danný rok rozpočet mělo by to v prosinci znamenat její automatický pád, zrušení jakéhokoli rozpočtu který ta vláda připravila na další rok a automatické předčasné volby do poslanecké sněmovny.

2 1
možnosti
LB

Ony budou zase nějaký volby že jo?

5 0
možnosti
TK

Ano. Zvolte si zbraně.

3 0
možnosti
Foto

Souhlasím plně s R.J. Člověk napadený na svém pozemku, ve svém domě s má bránit všemi dostupnými prostředky - a to tak aby bezpečně eliminoval útočníka. A MUSI BÝT V KAŽDÉM PŘÍPADĚ V PRÁVU.

4 1
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 7928x
Český publicista, moderátor, spisovatel, scenárista a čestný předseda strany Věci veřejné. Kandiduji do Bruselu proto, abych zastavil eurotunely - zvláště pak překotné přijetí eura. Sledujte: www.facebook.com/radekjohn.cz

Seznam rubrik